Akoestische Dekens

Geluid isolerende en absorberende dekens, baffieDeze akoestische dekens zijn speciaal ontworpen voor verbeterde akoestische eigenschappen en isolatie van opname ruimten. Geluid absorberende dekens worden gebruikt om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. Om echo, die te horen is in een kamer met kale muren te verminderen. Het maakt voor absorptie niet uit waar de dekens zich in de ruimte bevinden. Geluidsabsorptie dekens zijn niet bedoeld om geluid te stoppen, maar door de samenstelling van deze dekens kunnen zij ook beperkt als isolator worden gebruikt.


Eigenschappen van akoestische materialen kan worden gemeten in gestandaardiseerde tests als Noise Reduction Coefficient

Hoe hoger de NRC, hoe beter de geluidsabsorptie kwaliteit. (Materialen met een NRC waarde minder dan 0,5 worden niet als akoestische martiaal gekwalificeerd 1 is maximaal.) Deze dekens absorberen 80% van de ruis (NRC 0,8) ze overschrijden de producten van concurrenten in geluidsabsorptie waarde.


Dit zijn zeer zachte, dikke dekens, vervaardigt van gerecycleerde geluid absorberende katoenvezels, waarin geluidstrillingen, de energie, worden omgezet in warmte. De dekens zijn afgewerkt met een zachte zwarte en witte katoenen laag.


Om het compleet te maken zijn er ophang martiale en transport zakken te leveren.

vb-72-s-stack-1000
IMG_2653-filtered
shapeimage_1
geluid absorptie deken
IMG_5524

Vanwege de wereldweide Corona uitbraak zijn deze dekens tijdelijk niet leverbaar

2021©Ronald van der Spek